8 ijzersterke voordelen aan onze school

Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen:

1. Je volgt een kwaliteitsvolle opleiding

Het Centrum Voor Volwasseneneducatie, onderdeel van Centrum voor Avondonderwijs, is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques. Hierdoor geniet je van gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld. Door deze erkenning biedt onze school haar studenten een voordelige opleiding.

2. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan onze academie doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school bieden we heel goedkoop gespecialiseerde interieuropleidingen aan. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je in aan een extravoordelig tarief.

3. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken om te downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de lessen en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding mag verwachten. Je bent ook elke werkdag welkom in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.

4. Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, rekening houdend met de inhoud ervan. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je zeker de nodige kennis opdoet om het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby. Wanneer je toch een zekere voorkennis moet hebben, staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

5. Je krijgt les van professionals in hun vak

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij leren je dan ook de echte praktijk aan die je nodig hebt om te werken. Bovendien geven de docenten je extra startersinformatie, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je aanrekent. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan onze school? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

6. Examengarantie

Het Centrum Voor Volwasseneneducatie staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun sector. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Een herkansing nodig? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

7. Je hebt de kans een stage te volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat is mogelijk. Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij de administratie voor jou in orde!

8. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enzovoort. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

interestsCarouselHeader