Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving

Wil jij graag al jouw opborrelende ideeën uiten in professioneel ontworpen affiches of brochures dankzij verschillende programma’s zoals Indesign, Illustrator of Photoshop? Zou je graag een blitse website bouwen of prachtige designs creëren in een tekenprogramma zoals SketchUp 3D? Volg dan een opleiding in het thema Grafische Vormgeving en ga voor een creatieve carrière!

Dankzij onze praktijkgeïnspireerde opleidingen leer je alle kennis die je nodig hebt om perfect ontworpen creaties tot leven te wekken! Laat je creativiteit dan de vrije loop en geef jouw carrière een stevig duwtje in de rug.

Kies uit ons aanbod van professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding en schrijf je in. Zo start je meteen aan een nieuw hoofdstuk in je professionele carrière dat je tot in de puntjes zelf ontwerpt!


allSubthemesWithinTheme Grafische Vormgeving

Fotobewerking

Fotobewerking

3 homestudies, 5 fgroupcourses, 7 cpvirtualclasses

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

8 homestudies, 7 fgroupcourses, 8 cpvirtualclasses

Videobewerking

Videobewerking

2 homestudies, 2 fgroupcourses, 3 cpvirtualclasses

Webdesign opleidingen

Webdesign opleidingen

3 homestudies, 1 grouplesson, 1 virtualclass


beSureOfYourFuture

Een diploma grafische vormgeving opent de de deuren naar verschillende beroepen binnen de grafische sector. Dankzij onze veelzijdige praktische opleidingen ga je voor een creatieve carrière zoals grafisch ontwerper, videomonteur of webdeveloper. Zowel bedrijven als particulieren zitten te wachten op jouw flitsende designs en frisse ideeën. Ontwerp jij hun volgende logo, geboortekaartje of promofilmpje?   

We hebben nu twee grafisch vormgevers in dienst, die beiden bij jullie hun opleiding hebben voltooid. Sindsdien ziet onze website er een pak strakker uit en zijn ook onze mails en brieven een verlengde van ons merk. Als werkgever ben ik overtuigd. Jullie bieden echte klassebakken aan. - employerSpeaks

Word grafisch vormgever

trendsCapitalized

Wanneer je als grafische professional aan de slag gaat, is de kans groot dat je met Adobe moet werken. Bij ons krijg je alle programma’s van dit populaire softwareproduct onder de knie. Zo wordt jouw cv nog sterker en ben je optimaal voorbereid op elke grafische uitdaging! 

Grafische Vormgeving, hundredPercentOfTheTime

De grafische sector is continu in beweging. De evoluties volgen elkaar aan een sneltempo op. Dat maakt jouw job bijzonder boeiend, maar ook een stuk makkelijker. Met vrijwel elke computer ga je tegenwoordig aan de slag als grafisch vormgever. Zelfs met enkele smartphones is het mogelijk om gemakkelijk je foto’s te bewerken en je folders op te maken. De programma’s worden beter, sneller en toegankelijker voor iedereen.

Ik wou altijd al leren photoshoppen. Dus vorig jaar besloot ik de cursus in groep te volgen. Ik ben dit jaar ook gestart als zelfstandige in bijberoep. Het is mijn droom om dit voltijds te doen. En ik denk dat met alles wat ik geleerd heb, dat op termijn zeker haalbaar zal zijn. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Of je je nu professioneel wil bijscholen, een nieuwe job zoekt of zelfstandig aan de slag wil, deze opleidingen zijn voor jou. Stap voor stap maak je kennis met de meestgebruikte grafische programma’s tot je er zelf expert in wordt. Gewoon doen. Schrijf je vandaag nog in.

niceToKnowHeader

  • De oude Egyptenaren worden vaak gezien als ‘s werelds eerste logo-ontwerpers. Logisch, met al die coole hiërogliefen.
  • Van alle logo’s op deze aardbol is dat van Nike misschien wel het meest herkenbaar. Maar wist je dat het werd ontworpen door een student?
  • De eerste versie van Photoshop kwam al in 1990 uit.
  • De eerste website is eigenlijk een pak jonger dan je eerst zou denken. Pas in 1991 stond die online.