tConsultant

Lucas Sneyers

Als een van onze enthousiaste copywriters behandelt Lucas elke opdracht met originaliteit en precisie. Aangezien hij zich al van kleins af aan bezighoudt met teksten schrijven, is content creëren kinderspel.

Hoewel Lucas tijdens zijn studie Tolken verliefd werd op de Spaanse taal, was het de opleiding Meertalige Professionele Communicatie die hem ervan overtuigde om copywriter te worden. Van cursuspagina's tot nieuwsbrieven, Lucas springt op een erg creatieve manier om met zijn teksten en houdt daarbij altijd rekening met de behoeften van studenten. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen zorgeloos navigeert doorheen onze kleurrijke websites.

Volgens Lucas is succes ‘je passie vinden in je werk (van 08.30 - 17.00 u.)'. Prestaties betekenen volgens hem meer wanneer je ze deelt met vrienden en familie. Daarom gaat hij geregeld een pint drinken met zijn maten... Soms zelfs twee!

Taalfanaat

Extravert in hart en nieren

Levensgenieter


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-