Grafisch vormgever, cpProfessionWithFuture

Zin om je carrière zowel letterlijk als figuurlijk te designen? Je leert in de opleiding grafisch vormgever werken met online tools en zo de wensen van je klanten om te zetten in een fris idee of een origineel concept, altijd met aandacht voor de doelstelling van het ontwerp. De combinatie van jouw inzicht, creativiteit en technische kennis is het recept voor succes!

In deze uitermate praktische cursus leer je werken met Illustrator, InDesign en Photoshop. Je leert hoe je tekst en beelden opmaakt en bewerkt, afhankelijk van het medium waarin het moet verschijnen. En hoe je inspiratie haalt uit dagdagelijkse dingen. Met praktijkvoorbeelden ontwerp je drukklare advertenties voor tijdschriften, reclamefolders,...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs
cpWouldYou
 • geld verdienen met jouw creatief en artistiek talent
 • leren werken met Illustrator, InDesign en Photoshop
 • aantrekkelijke affiches, flyers, visitekaartjes, magazines en uitnodigingen leren ontwerpen
 • weten hoe je altijd de beste designs aflevert, helemaal volgens de regels van de kunst
 • jouw eigen baas worden door te starten als zelfstandig grafisch vormgever
Grafisch Vormgever Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€990

cpProgram Grafisch Vormgever Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Illustrator
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Illustrator

Illustrator is dé software om logo´s, icons, infographics, ... te maken die je onbeperkt vergroot zonder kwaliteitsverlies! Deze vectorbestanden zijn dan ook onmisbaar voor marketing- en brandingcampagnes. Daarom is Illustrator een essentiële tool in het technische wapenarsenaal van de professionele Grafisch Ontwerper.

Wil je starten in grafisch design of je creatieve toolbox aanvullen? Dit is jouw kans!

In deze thuiscursus train jij jezelf tot Illustrator hot shot die alle tools van het programma beheerst. Je krijgt eerst inzicht in de interface en leert daarna alle kneepjes van het vectorvak. Zowel jouw files als je skills bereiken onbeperkte groottes!

allroundModuleSavings

readMore
Photoshop
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Photoshop

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Photoshop is zowat het meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma ter wereld. Kennis hiervan is dan ook een enorme troef op de arbeidsmarkt, zeker in grafische of commerciële functies. Met deze thuiscursus leer je Photoshop door en door kennen!

De cursus overloopt alle belangrijke functies van Photoshop. Ook geavanceerde technieken zoals fotoretouche komen aan bod. Zo ben jij snel in staat om mooie flyers, brochures en catalogi te ontwerpen. 

Na deze opleiding is geen enkele grafische opdracht jou te veel! Beelden optimaliseren en transformeren wordt kinderspel. Alle foto´s tover je om tot plaatjes!

allroundModuleSavings

readMore
InDesign
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: InDesign

Met de revolutie van digital publishing is InDesign onmisbaar in je gereedschapskistje als Grafisch Designer. Het is namelijk hét programma waarmee je prachtige lay-outs, creatieve print media en zelfs e-books creëert.

Wil jij als professioneel print designer aan de slag? Dan is deze thuiscursus jouw ticket naar een topjob vol creatieve uitdaging.

Je leert hoe je de meest stijlvolle en creatieve posters, brochures, boeken,... vormgeeft. Tegen de scherpste prijs en vanuit het comfort van je eigen huis train jij jezelf tot de Picasso van de print design!

allroundModuleSavings

readMore
Creatief Ontwerpen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Creatief Ontwerpen

Creatief ontwerp is overal om ons heen, in talrijke vormen, zowel op scherm als op papier. Hunker jij naar een job die jouw creatief arsenaal steeds weer op de proef stelt? Wil jij krachtige merken creëren en versterken met je grafische talenten? Dan is deze flexibele thuiscursus jouw kans om een carrière vol uitdaging en voldoening tegemoet te gaan!

Geen voorkennis vereist! Je leert creatief design van A tot Z. Complexe software als Scribus en Gimp worden dé professionele tools waarmee je je creatieve lusten botviert! Ten slotte krijg je twee artistieke uitdagingen om je skills als creatieve duizendpoot te bewijzen.

Alles om jou klaar te stomen als flexibele en creatieve powerhouse!

allroundModuleSavings

readMore
Grafisch Vormgever Allround online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Jij maakt elke klant blij met inspirerende, creatieve en gedetailleerde concepten.
 • Jij kent de tools van Photoshop, InDesign en Illustrator als je broekzak.
 • Een banner, affiche, geboortekaartje of uitnodiging? Jij kan het allemaal!
Studeren Grafisch Vormgever Allround
cpFutureOpportunities
 • Grafisch vormgever in een reclamebureau
 • Freelance designer voor een interieurbureau
 • Ontwerper van logo´s en affiches
cpTeachers Grafisch Vormgever Allround

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

De opleiding Grafisch Vormgever Allround bestaat uit meerdere modules. Je leert eerst werken met de 3 belangrijkste grafische programma´s: Illustrator, Photoshop en InDesign. Wanneer je deze onder de knie hebt, start je met het creatief ontwerpen van allerlei media.

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie doen we gelijktijdig op de post. Die vind je dus snel bij jou in de brievenbus. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een doorgewinterd Grafisch Vormgever via het online studentenplatform. Je staat er dus nooit alleen voor! Een thuisstudie garandeert bovendien absolute vrijheid. Jij studeert waar en wanneer je maar wil. Pas Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Grafisch Vormgever Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€990

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€266.40 partPayStep
€266.40 partPayStep
€266.40 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Grafisch Vormgever Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

MO
MO

De docent heeft me prima geholpen om alle functies van het programma te leren kennen. Ik ben heel blij met de begeleiding omdat je zo toch dingen kan navragen. 

LISA
LISA

Voor mij was het heel gemakkelijk dat je zelf je examen kan inplannen. Zo kon ik rekening houden met mijn drukke agenda (werk en gezinsleven), maar toch het diploma halen. 

Oliver
Oliver

Mijn vriendin organiseert professioneel workshops voor kinderen en jongeren. Ik help haar bij de organisatie. Daarom volgde ik ook deze cursus. Nu kan ik namelijk voor haar mooie folders en brochures maken, zowel voor de kinderen zelf als voor de ouders. Met succes! 

interestsCarouselHeader