Kok, cpProfessionWithFuture

Bekwame kok- en restauranthouders hebben de wereld voor zich. Je krijgt bonussen, promoties en reiskansen of je stampt zelf een succesvolle zaak uit de grond.

En dat is slechts de kers op de taart. Je verbetert voortdurend verschillende vaardigheden. Sales, marketing, klantenservice, onderhoud, waren- en drankenkennis ... staan dagelijks op het menu. Daarbovenop ontmoet jij elke dag talrijke gasten die nieuwe kansen met zich meebrengen!

Klaar voor een carrière als kok-en restauranthouder? Schrijf je dan nu in voor deze thuiscursus. Je leert alle knepen van het vak en krijgt de fiscale aspecten en hygiënevoorschriften duidelijk voorgeschoteld.

Eten is niet alleen een levensbehoefte, het is een kunstvorm waarin passie en creativiteit samenkomen.

onbekend
cpWouldYou
  • zelf een restaurant, foodbar of taverne openen
  • weten wat er allemaal komt kijken bij het openen van je eigen horecazaak
  • alles leren over het reilen en zeilen in de keuken
  • geld verdienen met je persoonlijke passie voor lekker eten
  • comfortabel thuis studeren op je eigen tempo en op je eigen manier
Kok - Restauranthouder
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€499

cpProgram Kok - Restauranthouder
Kok - Restauranthouder online cursus
cpCourseContent
  • Starten met je eigen zaak
  • Keukentechnologie
  • Warenkennis
  • Serveerkunde
  • Drankenkennis
  • Veiligheid en hygiëne in de keuken
  • Keukenuitrusting en apparatuur
Studeren Kok - Restauranthouder
cpSkillsAndSkills
  • Verschillende ingrediënten en voedingswaren op een correcte manier bewaren
  • Voldoen aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften
  • Weten hoe je je eigen succesvolle zaak lanceert
Kok - Restauranthouder studeren
cpFutureOpportunities
  • Kok
  • Restauranthouder
  • Traiteur
  • Medewerker in de horeca

cpStartingDatesGroupCourse Kok - Restauranthouder

Studymethodfilter Locationfilter Lessonday Firstlesson Lastlesson Alllessons
inbetweenCoursePage.startdata.thuis inbetweenCoursePage.startdata.whereYouWant inbetweenCoursePage.startdata.ownPlanning inbetweenCoursePage.startdata.whenYouWant inbetweenCoursePage.startdata.ownChoise inbetweenCoursePage.startdata.ownPlanning
paginator.rangeLabelMultiplePages
cpTeachers Kok - Restauranthouder

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen de minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een doorwinterd restauranthouder met een getrainde neus voor kwaliteit en business via een online platform, dus je staat er niet alleen voor!

cpFinancialInfo

Kok - Restauranthouder
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€499

cpGoodToKnowAboutCourse Kok - Restauranthouder

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

INA J.
INA J.

Via deze thuisstudie heb ik mijn vestigingsattest van restauranthouder kunnen behalen. Dankzij de goede hulp van mijn docent, was ik van der eerste keer geslaagd.

ERIC G.
ERIC G.

Ik ben al enkele jaren gepassioneerd hobbykok, maar wilde graag meer professionele technieken aanleren. Dat is me dankzij deze cursus gelukt!

STIJN K.
STIJN K.

Ik werk al jaar en dag in ons familierestaurant. Dankzij deze cursus behaalde ik mijn vestigingsattest en ben ik onafhankelijk van mijn personeel.

interestsCarouselHeader