Bekwame kok- en restauranthouders hebben de wereld voor zich. Je krijgt bonussen, promoties en reiskansen of je stampt zelf een succesvolle zaak uit de grond.
En dat is slechts de kers op de taart. Je verbetert voortdurend verschillende vaardigheden. Sales, marketing, klantenservice, onderhoud, waren- en drankenkennis ... staan dagelijks op het menu. Daarbovenop ontmoet jij elke dag talrijke gasten die nieuwe kansen met zich meebrengen!
Klaar voor een carrière als kok-en restauranthouder? Schrijf je dan nu in voor deze thuiscursus. Je leert alle knepen van het vak en krijgt de fiscale aspecten en hygiënevoorschriften duidelijk voorgeschoteld.
Eten is niet alleen een levensbehoefte, het is een kunstvorm waarin passie en creativiteit samenkomen.
cpStartNewCarreer Kok - Restauranthouder. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.
Via deze thuisstudie heb ik mijn vestigingsattest van restauranthouder kunnen behalen. Dankzij de goede hulp van mijn docent, was ik van der eerste keer geslaagd.
Ik ben al enkele jaren gepassioneerd hobbykok, maar wilde graag meer professionele technieken aanleren. Dat is me dankzij deze cursus gelukt!
Ik werk al jaar en dag in ons familierestaurant. Dankzij deze cursus behaalde ik mijn vestigingsattest en ben ik onafhankelijk van mijn personeel.
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-