Het studietraject voor jou!

Studeer wat je wil, zoveel je wil

Met het All-You-Can-Study-traject biedt het Centrum voor Avondonderwijs jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt zo veel opleidingen als je zelf wenst. Net zoals in een Persoonlijk Studietraject beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo volg je dus perfect verschillende persoonlijke studietrajecten na elkaar – of tegelijk. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Wat kost deze opleiding?

Een All You Can Study-traject is individueel en is afhankelijk van de cursussen en je volledige opleidingstraject. Neem voor een concreter financieel beeld contact op met onze school. Wij bekijken heel graag met jou de mogelijkheden!

Wanneer start ik?

Met een All You Can Study-traject start je wanneer je zelf wil. Als je het All You Can Study-traject volgt, mag je rekenen op de beste service die onze school te bieden heeft; jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, op wie je een jaar (of langer) mag rekenen. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Je beslist echter ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je start. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Heb je hiervoor interesse? Mail dan naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je mag ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties, elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0